Emilia Blom
UI/UX Design, Content Strategy & Illustration

blog

Blog

Att lägga tid på att spara tid

dollars Har gått runt och tänkt på det här inlägget av Veerle Pieters i fem dagar nu. Det handlar om att skapa rutiner och optimera sitt arbetsflöde som webbdesigner. Jag insåg att jag förvisso har kommit en bit på väg, men att jag har långt kvar till att bemästra de perfekta arbetsrutinernas konst. De som sparar tid på riktigt. Och pengar.

Nästa steg är att skapa arbetsrutiner för ett helt team av både designers och utvecklare, som det jag själv arbetar i på Good Old. Vi tänker på det. Vi pratar om det. Utvecklarna är bättre på det. Men vi tar oss inte tid att verkligen, på allvar, tillsammans, både designers och utvecklare, se över och optimera våra arbetsflöden i detalj - för att spara tid på riktigt. Det är något jag drömmer om att göra.

Det ska bli ett nyårslöfte för 2011.