Emilia Blom
UI/UX Design, Content Strategy & Illustration

blog

Blog

En ny dimension av att leka med klossar

Jag har skrivit om Sifteo tidigare, om att någonting skulle hända den 5 januari. Det gjorde det också och det gick så fort att man knappt hängde med. Från början var produkten Siftables ett studentprojekt som visades upp i sin första prototypversion år 2008. I onsdags öppnade Sifteo upp för att ta emot en handfull beställningar inom ramen för ett så kallat early access-program. Jag behöver nog inte tillägga att jag inte fick tag i några wunder-klossar. De tog slut direkt. Jag och många andra får vänta på nästa tåg. Tills dess tänker jag fortsätta spåna på idéer kring spel jag skulle vilja designa för Siftables. Har några stycken i pipen...

Siftables from Fluid Interfaces on Vimeo.