Emilia Blom
UI/UX Design, Content Strategy & Illustration

blog

Blog

Skamgång

Det senaste året har jag allt som oftast kommit på mig själv med att regga en mängd konstiga domäner. Bara för att ha dem. Jag får en idé, springer till datorn och reggar. Oftast glömmer jag bort dem och undrar mest vad det är för märkliga utgifter jag har haft under månaden. Därför blev jag väldigt full i skratt när jag hittade detta inlägg. Tarikh Korula beskriver hur inboxen blir som en skamgång genom galleriet av alla gamla visioner man haft med tillhörande domäner man för länge sedan glömt varför man köpte:

I went out for drinks with a friend and we laughed about (and lamented) the inbox walk of shame when all those domains start expiring a year later, reminding you of your feverish stupor. I know plenty of devs with domain yards, but there’s something particularly CEOish about them.