Emilia Blom
UI/UX Design, Content Strategy & Illustration

blog

Blog

Halvtidssummering SXSW

Så, nu har jag äntligen lyckats hitta och slå mig ner i en någorlunda rofylld hörna mitt i myllret på SXSW. Här tänkte jag summera lite. Det är min första gång här, men säkert inte min sista. Har fortfarande halva konferensen kvar och känner mig mycket nöjd och en smula överväldigad av mina upplevelser hittills här i Austin. Många spännande sessions, inspirerande möten och överlag ett högt tempo varvat med gemytligt häng. Jag får återkomma med anekdoter när intrycken har smält lite.

Jag skulle gärna vilja skriva en A4 om varje föreläsning jag varit på men jag tror ändå att bilder säger mer än ord, så det känns som att mina sketchnotes kommer göra summeringsjobbet bättre Håll till godo:

What Comic books can teach mobile app designersAnjunn Simmons

Play at work - Christian Nelson at Carbon Five

Ordering Disorder - Koih Vingh

The Music Of Interaction Design - Clear Left