Emilia Blom
UI/UX Design, Content Strategy & Illustration

blog

Blog

Design på låtsas

Kommer ni ihåg gnuggisar? De små låtsastatueringarna man fick med i tuggummipaket och annat krafs och sedan envisades att tapetsera i stort sett hela kroppen med. Jag minns att min mamma var måttligt road av detta tilltag. Mest för att gnuggisarna var så otroligt fula. Det hade hon ju helt rätt i. Nu har äntligen en mamma tagit saken i egna händer och gjort något för att rädda alla små barn som inte förstår sitt eget estetiska bästa. Geniet Tina Roth Eisenberg bad helt enkelt sina vänner designa snygga gnuggisar. Tur att hon är kompis med Jason Santa Maria, Jessica Hirsche och Frank Chimero, för att nämna några.

För ett par veckor sedan lanserade de butiken Tattly, en shop som säljer enbart gnuggisar. Smarta, roliga och på riktigt snygga gnuggisar. Det kan vara årets bästa affärsidé. Jag vill ha alla. Mamma kan få några också.

Tattly - alla gnuggisar