Emilia Blom
UI/UX Design, Content Strategy & Illustration

blog

Blog

Mina sketchnotes från SSWC 2011

I helgen åkte jag för andra gången till Sweden Social Web Camp och återigen blev det en omtumlande och oförglömlig upplevelse. Mestadels av det positiva slaget. Detta år lyckades jag även hålla i en egen session, under vilken jag pratade om och ledde en diskussion kring ett av mina favoritämnen: mötesdesign. Detta tänker jag sammanfatta i ett kommande inlägg, eftersom jag vill få med alla bra saker som sas av deltagarna.

Här tänkte jag främst samla de sketchnotes jag gjorde under utvalda sessions. Nytt för mig var att jag provade att skippa papper helt och hållet och i stället rita digitalt på min iPad med hjälp av en AluPen och appen SketchBook Pro. Kändes som ett lyft faktiskt. Här är resultaten:

Medieföretag och pengar - Ett försök till en förklaring Björn Jeffery pratade om stora mediebolag och hur de tjänar pengar egentligen.

Medieföretag och pengar - Ett försök till en förklaring

Lekar för framgångsrika projekt Per Axbom höll en workshop om olika metoder för gamestorming. Ser nu att jag visst råkade döpa om den lite...

Leka fram framgångsrika projekt

Webb vs. Webb app vs. Native app Peppe Bergqvist ledde en diskussion om hur man kan tänka när man väljer teknisk lösning för mobila produkter.

Webb vs. Webb app vs. Native app

Ocean Dives And Mud Wrestling Inspirerande prat av Björn Jeffery om utvecklingsprocessen på Toca Boca.

Ocean Dives And Mud Wrestling