Emilia Blom
UI/UX Design, Content Strategy & Illustration

blog

Blog

SIME Tajm

Jag ser mycket fram emot de två närmsta dagarna, som jag kommer tillbringa på konferensen SIME i Stockholm. Det blir mitt första besök och mitt uppdrag är att blogga tillsammans med nio kloka hjärnor från olika delar av branschen. Var och en av oss har fått ett ämne tilldelat sig - mitt blev begreppet Virality. Det ska bli mycket spännande att försöka sy ihop en röd tråd av vad som sägs kring detta. Några andra programpunkter jag ser fram emot är:

  • The Connected Society - Fireside chat exploring a world with 50 billion connected devices - med Dwight Witherspoon, Director, Communications, Ericsson.
  • Your Brain is the best marketer - marketing by brain scanning. Undrar vem som ska prata, verkar spännande och möjligen lite knasigt, förhoppningsvis på ett bra sätt.

Som vanligt tänker jag försöka använda mig så mycket det går av sketchnotes för att sammanfatta det jag hör och ser. Här nedan följer ett exempel på en sketchnote jag gjorde sist jag var på konferens:

How: Creating with fans and build on other peoples work

Här kan du läsa om hur jag brukar gå till väga.

Jag kommer samla en del inlägg här och en del på min egen samt på SIME's blogg.